Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

 

24 h & SP:n aikuisten sarjojen mestaruudet >>

8 h MTB >>

8 h >>

4 h & SP:n juniorisarjojen mestaruudet >>

 


 

Yhteiskuljetukset

 

1. Turku & Tampere

Kilpailujärjestäjien organisoimiin yhteiskuljetuksiin Turusta ja Tampereelta ilmoittaudutaan kilpailun omalla ilmoittautumislomakkeella kisailmoittautumisen yhteydessä.

 

2. Helsinki, Lohja & Salo

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry (PäPa) järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen Helsingistä. Bussin kyytiin voi nousta myös Lohjalta ja Salosta. PäPan kuljetukseen ilmoittaudutaan täällä >>

 


 

Ohjeet liikuntaseteleillä maksamiselle

 

1. Smartum liikuntasetelit, liikunta- & kulttuurisetelit, virikesetelit

Postita liikuntasetelit ilmoittautumisen yhteydessä järjestelysihteerille: IVK / Jenna Viherlaakso, Pellonperänkatu 1 G 61, 20740 Turku. Muista laittaa postin mukana tieto, kenen maksusta on kyse.

 

2. Smartum Saldo -verkkomaksu

Smartum Saldo -verkkomaksulla voit maksaa täällä >>

 

3. ePassi/Sportti

Maksussa tarvittava maksun vastaanottajan toimipistekoodi: 57015 .

 

Liikuntasetelit ym. vastaavat -maksut ovat aina henkilökohtaisia. Maksettaessa liikuntaseteleillä ym. pitää jokaisen joukkueen jäsenen suorittaa oma maksu. Joukkueen maksun voi maksaa myös osittain liikuntaseteleillä esim. siten, että yksi joukkueen jäsen maksaa liikuntaseteleillä ja muut jäsenet normaalisti.  Maksaessasi liikuntaseteleillä ym. laita aina ilmoittautumisen lisätietoja-kenttään tieto maksutavasta ja siitä kuka joukkueen jäsenistä maksaa milläkin tavalla.

 

Liikuntaseteleitä ym. liikuntamaksutapoja voi käyttää ainoastaan kilpailun osallistumismaksun maksamiseen. Liikuntaseteleillä ei voi maksaa yhteiskuljetuksia, aamu-/iltapaloja eikä muita mahdollisia oheispalveluita.