Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

 Ilmoittautuminen on päättynyt

 

Ilmoittautuneet joukkueet 4.8.2019 24:00 >>

 


 

Yhteiskuljetukset

 

Yhteiskuljetuksiin ilmoittautuminen on päättynyt.

 


 

Ohjeet liikuntaseteleillä maksamiselle

 

Maksuvaihtoehdot:

 

1. Smartum liikuntasetelit, liikunta- & kulttuurisetelit, virikesetelit

Postita liikuntasetelit ilmoittautumisen yhteydessä järjestelysihteerille: IVK / Jenna Viherlaakso, Lankakatu 5 C 11, 20660 Littoinen. Muista laittaa postin mukana tieto, kenen maksusta on kyse.

 

2. Smartum Saldo -verkkomaksu

Smartum Saldo -verkkomaksulla voit maksaa täällä >>

 

3. ePassi/Sportti

Maksussa tarvittava maksun vastaanottajan toimipistekoodi: 57015 .

 

4. Eazybreak (tulossa)

2.ilmoittautumisportaassa ilmoittautuvat voivat ilmoittautua normaalisti  31.5.2019 mennessä ja maksaa Eazybreak-maksun heti, kun maksun vastaanotto on meidän päässä mahdollista. Osallistumismaksun suuruus määräytyy tässä tapauksessa 2.-portaan mukaan, vaikka Eazybreak-maksu tulisikin vasta 31.5.2019 jälkeen.

 


 

Liikuntasetelit ym. vastaavat -maksut ovat aina henkilökohtaisia. Maksettaessa liikuntaseteleillä ym. pitää jokaisen joukkueen jäsenen suorittaa oma maksu. Joukkueen maksun voi maksaa myös osittain liikuntaseteleillä esim. siten, että yksi joukkueen jäsen maksaa liikuntaseteleillä ja muut jäsenet normaalisti.  Maksaessasi liikuntaseteleillä ym. laita aina ilmoittautumisen lisätietoja-kenttään tieto maksutavasta ja siitä kuka joukkueen jäsenistä maksaa milläkin tavalla.

 

Liikuntaseteleitä ym. liikuntamaksutapoja voi käyttää ainoastaan kilpailun osallistumismaksun maksamiseen. Liikuntaseteleillä ei voi maksaa yhteiskuljetuksia, aamu-/iltapaloja eikä muita mahdollisia oheispalveluita.